top of page

Kosmetisk tatuering

Är känt under många olika namn som till exempel 3D, 6D, Microblading, Eyebrow Embroidery och Mikrobladsteknik.
Jag applicerar ögonbrynen strå för strå för hand med hjälp av en penna med ett fint blad i toppen. Resultatet blir väldigt verklighetstroget.
Jag använder bara pigmenter som är högsta kvalitet, Läkemedelsverket certifierade och godkända- Biotic Phocea Laboratoires från Frankrike.

Ögonbryntatueing

Vad är Microblading


Microblading är en relativt ny, manuell metod utav kosmetisk tatuering. Microblading utförs genom användning utav ett manuellt specialistverktyg med ett mikroblad i toppen. Det anses vara semi-permanent, i jämförelse med den traditionella hårstrykningsmetoden. Det görs genom användning utav ett ytterst tunt blad för insättning utav pigment i överhuden. Eftersom vi sätter färgen närmre ytan så framstår linjerna som klarare och skarpare, ungefär som 3D tatuering fast rikare i detalj. Det finns inget ”spill” under huden som när man använder permanent makeup tatueringsmaskiner. Det görs istället med ett tunnare blad (som består utav 10-16 små nålar som sammansatts till ett blad) för att implementera färg i epidermis.

Den härmetoden är idealisk för alla som vill förbättra utseendet på sina ögonbryn. Resultatet är naturliga hårliknande linjer som framhävs oavsett den redan tillgängliga hårmängden. Personer som lider av håravfall, trikotillomani, alopecia areata eller andra tillstånd som orsakar håravfall kan ha stor nytta av Microblading, likväl som andra personer som helt enkelt inte är nöjda med sina ögonbryn.

Pigmenten som används i denna metod har utformats för att matcha din naturliga ögonbryns färg och, om ögonbrynen fortfarande finns kvar, helt och hållet smälta in i dem. Resultatet är naturliga, felfria och fylligare ögonbryn vid tatuering av ögonbryn. Till en början så framstår ögonbrynen som mörkare, men bleknar markant under en tvåveckorsperiod. Det är absolut nödvändigt att göra en touch up eftersom det är väldigt svårt att förutspå hur pass väl huden bevarar färgpigmenten.

Resultaten kan vara allt ifrån 1 till 3 år, beroende på de olika faktorerna som påverkar proceduren. Oavsett så rekommenderas det att man gör en touch up en gång per år för att bevara formen och färgstyrkan.

3d bryn.JPG

Utförande• Preliminär skissning tills dess att kunden är 100 % nöjd

• Reflektions-test (anpassning av pigment färg som passar färgen på din hud och ditt hår)

• Initiering utav ögonbryn och hårstrykning tills en perfekt look är uppnådd

• Hela proceduren tar cirka 2 timmar.

• Inom 5 till 8 veckor efter behandlingen utförs en korrigering om nödvändig. Korrigeringen, om nödvändig, involverar en åter-behandling av hår som kan ha bleknat något.

Varför microblading?


• Eftersom varje hårstrå på den delen av ditt ögonbryn som fattas dras individuellt,

vilket resulterar det i ett hundraprocentigt utseende och välfyllda ögonbryn!

• Eftersom du är trött på att rita dit dina ögonbryn varje morgon!

• Eftersom du vill se naturlig ut även när du är vid havet och när du sportar,

eller för att du helt enkelt vill vakna upp färdig och prydlig!

• Eftersom slutresultatet är anpassat till ditt hår och din hudfärg

samt strukturen på dina  egna ögonbryn!

• Eftersom det kommer att få ditt ansikte att se glatt och ungdomligt ut!

IMG_4067_edited.jpg

Jag är utbildad hos Anna Step,
Nordic Brows, Stockholm.

Bokningsförfrågan kosmetisk tatuering
bottom of page