top of page

Fotbehandlingar

Nedan följer en lätt beskrivning av våra olika fotbehandlingar. Hör av dig om du vill veta mer eller om du behöver hjälp att boka!

Spa-pedikyr lyx.JPG

Den här behandlingen passar bra till friska fötter som du vill skämma bort. Till exempel som present till någon. Behandlingen börjar med en varm och lugnande paraffin inpackning, sedan fortsätter jag med nagelvård och borttagning av förhårdnader. Efter det gör jag en fot-peeling för ännu lenare fötter. Vidare kommer fot- och underbensmassage och inpackning. Jag avslutar med lackning.

Friskvård.JPG

Välj denna behandling om du ska nyttja friskvårdsbidraget antingen genom e-passi eller om du ska ta kvitto till din arbetsgivare. Ej medicinsk behandling, en klassisk fotvård med fotbad, nagelvård, borttagning av förhårdnader, insmörjning och lätt fotmassage. Tid: 45 minuter. Pris: 995 kronor. 

Medicinska behandlingar

Dessa tjänster är behandlande och förebyggande.

D.v.s. om du lider av medicinska besvär som nagel- och fotsvamp,sprickor, förhårdnader, liktorn, nageltrång vårtor etc. passar de bra.

Även om du har diabetes, reumatism, psoriasis eller bara har svårt att sköta dina fötter själv.

Medicinsk delbehandling.JPG

Den medicinska fotvården är både förebyggande och vårdande. Den här behandlingen kan alla välja som vill ha en grundlig genomgång av fötterna. Behandlingen innefattar: -Fotbad -Nagelklippning -Borttagning av förhårdnader -Insmörjning av fötter -Rådgivning -Behandling av besvär som: Nageltrång, liktornar, sprickor, kartnagel, hälsprickor, fot- och nagelsvamp. Behandlingen anpassas efter ditt behov och av tiden.  Tid ca. 45 minuter. Pris 750 kronor.

Medicinsk fotvård.JPG

Delbehandling, för behandling av enstaka besvär som liktorn, nageltrång, vårtor etc. Tid: 30 minuter. Pris: 500 kronor.

Verrutop.JPG

Vi är certifierade utövare av klinikbehandlingen Verrutop!  Verrutop är en kraftfull klinikbehandling av envisa fotvårtor och behandlingen är endast tillgänglig hos medicinsk fotterapeut. Sammansättningen i Verrutop är en blandning av både organiska och icke organiska syror som tillsammans framkallar en katalytisk reaktion. När ingredienserna i Verrutop kommer i kontakt med vårtan bildas kvävedioxid inuti vävnaden, vilket i sin tur åstadkommer en frysningseffekt. Så snart som två timmar efter applicering av Verrutop uppkommer en toxisk epidermal nekrosbildning. Verrutop har en omedelbar avdödande inverkan på vårtvirus. 2-5 behandlingar rekommenderas med ett intervall på ca 7 dagar. ​ Tid: ca. 15 minuter. Pris: 550 kronor (En ampull ingår i priset vilket räcker till 3 - 4 medelstora vårtor cirka).

Tillägstjänster

Lackning.jpg

Tillägstjänster

Du kan välja att lägga till en eller flera tillägstjänster i samband med en ordinarie behandling, dem går att välja i samband med bokningen, eller under behandlingen i mån av tid. Tillägstjänster: - Extra tid för extrema besvär eller för fotmassage a´250 kr. - Gel lack a´250 kr. -Vanlig lack a´150 kr. -Parafinbad för torra fötter a' 250 kr.

bottom of page