top of page

 

Hallå där!

Jag heter Alexander och är utbildad i säker piercing

vid "Finn's Piercingschool".

Jag är diplomerad inom grundläggande piercing,

avancerad piercing och dermal anchor

och har sedan arbetat med det i 6 år.

Alla håltagningar utföres med sterila piercingnålar.

 I priset ingår det sterila titansmycken från wildcat,

anpassade för läkningen, samt skötselråd.

Du kan du göra bokningsförfrågan och ställa frågor

under fliken "Kontakt/Bokningsförfrågan".

Du kan läsa mer om vilka olika

piercingar jag gör och även se bilder

lite längre ner på sidan. 

Jag gör ej intimpiercing.

E-post:

kontakt@piercinggavle.se

Mobil: 

076-708 13 17

Välkommen

/Alexander

M. Munter

"Fantastiskt bra. Proffsigt och noga. Jag kände mej lugn och trygg pga väldigt bra bemötande"
(Google Maps)

Piercing

I alla piercingar ingår det ett bassmycke "läkesmycke" i titan.  

öronloob_piercing.jpg

Örsnibb

Örsnibb, upper loob... a´ 450 kr. Utföres med steril nål. I priset ingår det ett sterilpackat läkesmycke i titan (böjd barbel eller hästsko, med två släta kulor), anpassat för att sitta i under hela läketiden. För piercing gäller 18 års åldersgräns eller 15 år med intyg från vårdnadshavare och yngre i sällskap med vårdnadshavare. OBS, medtag legitimation!

upper_loob.HEIC

2 x Örsnibb

2 x örsnibb, upper loob... a´ 850 kr. Utföres med sterila nålar. I priset ingår det 2 x sterilpackat läkesmycke i titan (böjd barbel med två släta 3 mm kulor), vilket är anpassat för att sitta i under hela läkningen. För piercing gäller 18 års åldersgräns eller 15 år med intyg från vårdnadshavare och yngre i sällskap med vårdnadshavare. OBS, medtag legitimation!

helix_piercing.jpg

Helix

Helix (öronkant) a´ 550 kr. Håltagning i öronkanten med steril nål. I priset ingår det ett sterilpackat läkesmycke i titan (böjd barbell eller hästsko, med två släta 3 mm kulor), vilket är anpassat för att sitta i under hela läkningen. För piercing gäller 18 års åldersgräns eller 15 år med intyg från vårdnadshavare och yngre i sällskap med vårdnadshavare. OBS, medtag legitimation!

Tragus och Helix

Tragus

Tragus/Antitragus/Conch a´ 650 kr. Utföres med sterilförpackad nål. I priset ingår det ett sterilpackat läkesmycke i titan (micro barbell eller hästsko), vilket är anpassat för att sitta i under hela läkningen. För piercing gäller 18 års åldersgräns eller 15 år med intyg från vårdnadshavare och yngre i sällskap med vårdnadshavare. OBS, medtag legitimation!

Daith piercing.jpg

Daith/Rook

Daith/Rook a´ 650 kr. Håltagning i med steril nål. I priset ingår det ett sterilpackat läkesmycke i titan (rak barbell, med två släta kulor), vilket är anpassat för att sitta i under hela läkningen. För piercing gäller 18 års åldersgräns eller 15 år med intyg från vårdnadshavare och yngre i sällskap med vårdnadshavare. OBS, medtag legitimation!

Industrial_piercing.PNG

Industrial

Industrial a´ 950 kr. Håltagning i öronkanten med steril nål. I priset ingår det ett sterilt läkesmycke i titan (rak barbel 1,6 mm, med två släta 4 mm kulor), vilket är anpassat för att sitta i under hela läkningen. För piercing gäller 18 års åldersgräns eller 15 år med intyg från vårdnadshavare och yngre i sällskap med vårdnadshavare. OBS, medtag legitimation!

överläpp-piercing.JPG

Överläpp/Underläpp

Över/underläpp a´ 650 kr. En mouch, labret, Meduza… piercing med steril nål. I priset ingår ett sterilförpackat läkesmycke i titan (labret 1,6 mm med slät kula), vilket är anpassat för att sitta i under hela läkningen. För piercing gäller 18 års åldersgräns eller 15 år med intyg från vårdnadshavare och yngre i sällskap med vårdnadshavare. OBS, medtag legitimation!

läpp_piercing.HEIC

2 x Överläpp/Underläpp

Över/underläpp x 2 a´ 1150 kr. Snakebite, angelbite… håltagning med steril nål. I priset ingår ett sterilförpackat läkesmycke i titan (labret 1,6 mm med slät kula), vilket är anpassat för att sitta i under hela läkningen. För piercing gäller 18 års åldersgräns eller 15 år med intyg från vårdnadshavare och yngre i sällskap med vårdnadshavare. OBS, medtag legitimation!

smiley_piercing.jpg

Smiley

Smiley a´ 650 kr. Håltagning med steril nål. I priset ingår ett sterilförpackat läkesmycke i titan (böjd barbel alternativt hästsko, med två släta 3 mm kulor), vilket är anpassat för att sitta i under hela läkningen. För piercing gäller 18 års åldersgräns eller 15 år med intyg från vårdnadshavare och yngre i sällskap med vårdnadshavare. OBS, medtag legitimation!

Näspiercing med ring.jpeg

Näsvinge

Näsvinge a´ 550 kr. Utföres med steril nål. Sterilt läkesmycke i titan (krok med kula alternativt vit kristall) ingår i priset. Smycket är anpassat för att sitta i under hela läkningen. För piercing gäller 18 års åldersgräns eller 15 år med intyg från vårdnadshavare och yngre i sällskap med vårdnadshavare. OBS, medtag legitimation!

Septumpiercing.jpeg

Septum

Septum a´ 650 kr. Utföres med sterilförpackad nål. I priset ingår sterilförpackat läkesmycke i titan (böjd barbel alternativt hästsko, med kulor). Smycket är anpassat för att sitta i under hela läkningen. För piercing gäller 18 års åldersgräns eller 15 år med intyg från vårdnadshavare och yngre i sällskap med vårdnadshavare. OBS, medtag legitimation!

tungpiercing.JPG

Tunga

Tunga a´ 650 kr. Utföres med sterilförpackad nål. I priset ingår ett läkesmycke, en sterilförpackad barbellstav i titan, med släta kulor. Smycket är anpassat för att sitta i under hela läkningen. För piercing gäller 18 års åldersgräns eller 15 år med intyg från vårdnadshavare och yngre i sällskap med vårdnadshavare. OBS, medtag legitimation!

ögonbrynspiercing.HEIC

Ögonkant

Ögonbryn a´ 650 kr. Utföres med steril förpackad nål. I priset ingår det ett sterilpackat läkesmycke i titan (böjd micro barbell eller hästsko), vilket är anpassat för att sitta i under hela läkningen. För piercing gäller 18 års åldersgräns eller 15 år med intyg från vårdnadshavare och yngre i sällskap med vårdnadshavare. OBS, medtag legitimation!

PSX_20170429_220512.jpg

Navel

Navel a´ 650 kr. I priset ingår det ett sterilpackat läkesmycke i titan (navel barbell med en vit stor kristall eller slät piercingkula), vilket är anpassat för att sitta i under hela läkningen. För piercing gäller 18 års åldersgräns eller 15 år med intyg från vårdnadshavare och yngre i sällskap med vårdnadshavare. OBS, medtag legitimation!

Dermal på kroppen.jpg

Dermal Anchor

Dermal Anchor a´ 950 kr. I utförandet ingår det sterilförpackat ankare i titan med slät top-disc, 18 års åldersgräns gäller! OBS, medtag legitimation!

bottom of page